Digitalni vez odnosno brendiranje tekstilnih proizvoda, reklamnih materijala, je sve više zastupljeno na tržištu u svetu i postaje pravi hit. Pod brendiranjem tekstilnih proizvoda podrazumeva se digitalna izrada veza na odevnim predmetima: bebi i dečijoj odeći, bodićima, zekama, peškirima, posteljini, portiklicama, piđzamama, trenerkama, majicama, duksevima, košuljama, jaknama, prslucima i ostalim tekstilnim proizvodima. Uvideli smo da postoji potreba za novim i kvalitetnijim vidom brendiranja, kako bi dobili kvalitet koji će trajati.

Digitalni Vez je digitalno kontrolisan proces u kojem se kompjuterski vodi igla i veze površina. Ova tehnika može biti korišćena na svim vrstama tekstila. Prethodno se radi program logotipa da bi se dobila tačna kalkulacija koštanja veza s obzirom na broj uboda igle. Broj boja u vezu nema uticaja na cenu koštanja.

Budite prepoznatljivi, odajte jak utisak…

Naša vezionica je opremljena japanskom cnc mašinom marke Barudan poslednje generacije, što garantuje kvalitetnu i preciznu izradu veza na svim materijalima.