ISPORUKA

Isporuka se vrši od strane kurirske službe POST EXPRESS, eksterne firme sa kojom imamo ostvarenu dugogodišnju saradnju. Nemamo uticaj na sam rad kurirske službe stoga je bitno da sva pitanja vezana za isporuku budu upućena direktno kurirskoj službi.

Za sve nejasnoće, nepravilnosti i pitanja vezana za isporuku možete da kontaktirate POST EXPRESS Call centar na sledeće brojeve telefona : 011 3607 607 / 0800 100 808, radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 15 časova. Dovoljno je da kažete ime i prezime primaoca.

Paket šaljemo najkasnije u roku od 10 radnih dana od trenutka kompletno izvršene porudžbine. Ukoliko Vam je paket potreban u kraćem vremenskom roku budite slobodni da nam naznačite odgovarajući najkasniji datum za isporuku. U tom slučaju kontaktiraćemo Vas u dogledno vreme ukoliko nismo u mogućnosti da ispunimo zahtev.

PAR BITNIH STAVKI VEZANIH ZA ISPORUKU:

– NAJBITNIJA STAVKA prilikom isporuke je ISPRAVAN I AKTIVAN srpski broj telefona. Kurir koji je zadužen za isporuku pre dostave prvo poziva broj telefona koji ste ostavili u porudžbenici. Ukoliko se niko ne javi na broj telefona kurir ne dolazi na adresu.

-Pokušaj isporuke paketa se vrši dva radna dana za redom. Ukoliko niste u mogućnosti prvi dan da preuzmete paket samo se dogovorite sa kurirom oko ponovne isporuke narednog radnog dana.

-Veoma je bitno da adresa bude potpuna i tačno navedenaradi najlakše i nesmetane dostave. Neophodni podaci za isporuku su IME I PREZIME PRIMAOCA, ULICA I BROJ, kao i broj stana, sprat i ukoliko na interfonu piše drugo prezime, POŠTANSKI BROJ, GRAD I BROJ TELEFONA za isporuku. Kuriri kurirske službe POST EXPRESS pošiljke donose na adresu radnim danima u vremenskom periodu od 7h do 19h, subotom od 7h do 13h. U manjim mestima isporuka je samo određenim danima.

Sve porudžbine se šalju opcijom danas za sutra. Na dan isporuke od kurirske službe dobijate poruku sa brojem pošiljke, tačnim iznosom otkupnine i poštarine. Takođe i od nas stiže poruka, na broj telefona koji ste nam ostavili za isporuku, jedan dan pre same isporuke kako bi mogli istu da očekujete u toku narednog radnog dana.